Perfekta lägenheten.

Sitter och tittar på mitthem och önskar jag bara kunde flytta nu.. Egentligen kan jag det, men jag vet inte.. Hösten känns som en bra grej.. Har inte lust att få ett heltidsjobb nu och sedan behöva ta ledigt för att åka till Grekland.. Samtidigt kommer jag sakna flexibiliteten av att vara vikarie.. Fast just idag vill jag nog bara bort. Hittat den perfekta lägenheten, en etta på 58 kvardatmeter med kök, sovalkov, badkar och inglasad balkong.. Allt jag önskar.. (Jag har inte mycket krav efter bott i denna lägenhet i 2½ år.) Ligger i nedre haga.. Helst vill jag bo i haga.. Men nedre får i så fall duga..  Jag måste ta körkortet först, eftersom dom flesta jobb som ligger ute är i hemtjänsten.. 

Jag har någon konstig känsla i kroppen på kvällarna, ungefär som att jag längtar efter något hela tiden.. Vilket gör det svårt att komma till ro och kunna ligga still.. Jag har nu 3 tabletter för att somna, brukar bara vara när jag är nervös eller så jag brukar ta så många.. Brukar ibland kuna bara ta 1 tablett..  Funderar om jag har blivit för van dom och kanske behöver byta ut dom ett tag.. Nej i morgon går jag in i min Sundsvallsbubbla ett par dagar, efter det kommer jag vara som en ny människa igen! 

Igår funkade muskulär avslappning, får prova det igen och se ifall jag somnar.. God natt.
 
 
 

God natt.

Heeej.eller vad töntigt det lät.. Ja idag har jag jobbat 7-13 och jag hade stegräknaren på och idag gick jag sammanlagt 5,54 km under mitt pass..  Sammanlagt har jag gått 10,28 km idag.. Nå mer vill jag nog inte gå idag.. Idag körde jag även ett mag och axelpass på gymmet..

En tjej jag jobbar med är också väldigt intresserad av träning, eller hon är typ PT så.. Haha. Men iaf, idag pratade vi om vikten att träna hela kroppen.. Hur otroligt viktigt det är för att få stabilitet och för hållningen.. Tack vare att jag tränat lite mage ( jag avskyr det verkligen) så har jag fått galet mycket svank.. Eftersom bålen inte är tillräckligt stark.. Men jag har lagt in 2 lätta extra pass av magträning.. Så förhoppningsvis rättar det tills sig snart! :) Jag tycker personligen verkligen mina muskler har kommit tillbaka mycket denna vecka.. Speciellt eftersom jag knappt har tränat på sex månader.. I morgon blir mitt sista träningspass för veckan, har även kört igenom kroppen då med..
Eftersom jag jobbar på lördag och sedan åker jag till Sundsvall.. Ska köra mitt benpass i Sundsvall på måndag, kanske lyckas övertala syrran att köra någon lättare övning! ;) Dom har ett gym i området där dom bor som ingår i hyran.. Asnice! Jag ska vara barnvakt åt pojkarna på söndag, så ska jag först in på stan och leta vattenfärg.. Då menar jag en vattenfärg som inte bara är en liten klick, tänkte att Elias ska få vara med och då behövs det lite större färgplattor typ.. 
 
Nu tänkte jag ta mina tabletter och sedan försöka sova.. Hoppas jag somnar i tid ikväll.. Börjar sju imorgon!!
God natt..

Haha, bjur på denna gamla bild.. bara för den är rolig! :P 
 <p>Denna kan jag gott bju på ;)</p>

Gotta die to come alive

Små saker jag oftast märker är, att jag skakar på benen, rör mig konstant. Svårt att sitta still (ännu värre än vanligt)... Ja.. man kan kort och gott säga att jag har energin från en hypomani.. Men allt annat känns segt.. Jag blir lätt uppvarvad när det händer något, svårt att sova.. Speciellt när det är något kul som händer dagen innan. När jag var mindre kunde jag aldrig sova dagen före julafton.. Ungefär så är det fortfarande.. Undra hur många timmar jag lär sova veckan innan grekland? Känns som att jag behöver semester från semestern när jag kommer hem.. Dessutom vår, vilket kommer ge mig riktiga uppvarningar.. Inte sådana som jag haft nu på sistone.. Min hjärna kommer gå på högvarv.. Under 3 veckor.. Lite nervös är jag.. Flyget hem lär vara jobbigt.. Bara vilja ha hörlurarna i öronen och försvinna från världen.

Just nu vet jag inte ens vad som gör det, dieten kanske.. Spännande att se resultat. Som inte kommer komma i morgon direkt. Det är svårt att hindra det när jag är redna på väg.. Jag åker till sundsvall på lördag, kanske kan ge mig lite avslappning och ro nog att varva ner.. Klarar inte av att se en serie utan att spola bort det som är tråkigt.. Hehe. Typiskt mig.. Kan knappt skriva detta inlägg utan att det kilar i kroppen..  

Sova borde jag också göra, börjar sju i morgon.. Har tagit tre tabletter och det händer inget.. Antagligen för jag inte kan sitta still. Jag har trots allt gått ca 1 mil idag, plus gjort ett gympass.. 

Inte tränat på 6 månader och denna muskel hade jag inte synlig förut.. Jag väger iofs 5 kg mindre än då.. Kan vara det med.. hehehe Syns inte mycket.. Men den finns där.. Dieten och stenhård träning lär nog locka fram den ännu mer. Betalade även fakturarn för sportsgym idag.. Nice.. 
 
 
 
 
Visa fler inlägg