Umeå.

Orkar inte, allt jag skrev försvann! Ni får lite bilder i stället! ;)

Emelie var katt och jag, ja jag var mig själv.. Räckte med att jag hade klänning! 😂😂Imorse tog vi en långpromenad till stan och shoppad igen.. Får nästan lite dåligt samvete! ;)


Var även till frissan och gjorde en balayage härom dagen.. Sjukt nöjd! 👍

Imorgon åker jag till mina små hjärtan! ❤

Sleep tight.

Det går fort här, bara en tanke kan få hela min värld att gå från ljus till mörk.. Den här årstiden får hela min värld att rasa.. Jag brukar oftast inte vilja byta ut mitt liv, men idag vill jag det. För idag känns inte livet rättvist och jag vet verkligen att livet inte är rättvist och jag får genast dåligt samvete.. Jag är ju bara lite deprimerad, men tänk på alla dessa stackars människor som har det betydligt värre än mig just nu.. Jag har tak över huvudet,jobb, mat och behöver inte vara rädd, rädd för att inte vakna upp morgonen efter.. Eller somna till ljudet av bomber.. Jag behöver inte vara rädd att min familj ska torteras framför mina ögon.. Eller att jag ska fångatas och våldtas..
 
Jag borde inte jämföra mitt liv med någon annans, men jag vill precis som alla andra må bra.. Ingen vill satsa på hjärnforskingen eller psykiatrin för den delen.. Jag borde inte skriva detta, för jag vet att människor komma ta detta på fel sätt.. Men ibland blir jag lite arg, människor skänker miljontals pengar på krig, cancer i alla dess former. Jag säger inte att det är något fel med det.. Men det finns ingen gala för personer som mig, eller någon gala alls för personer som har en hjärnsjukdom.. Det finns inga galor för ALS, demenssjukdomar, stroke, parkinsson och framförallt inga galor för psykiska sjukdomar.. Det finns en hel månad för rosa bandet, visste ni att det finns ett band för psykisk ohälsa också? Ett grönt sådant.. 

Jag vet inte egentligen vad jag vill ha ut av detta, kanske försöker jag distrahera mig själv från mig själv..
Tror nog jag tar och sover nu, förhoppningsvis är det lite ljusare imorgon när jag vaknar.. Imorgon är jag ledig så jag ska försöka ladda inför 4 dagars jobb.. Jag tänkte höra med syrran ifall dom är hemma till veckan, för jag är tre dagars ledig och Sundsvall är nog det stället jag hade behövt nu.. 

God natt på er allihopa!


Jag älskar er <3
 

 

Uttråkad.

Idag har jag vilat hela dagen, inte så kul men skönt.. Började se Jordskott igår och såg klart sista avsnittet idag.. Kollat ikapp serierna jag vanligen brukar se.. Det är rätt trist att vara sjuk och jag är uttråkad.. Jag skulle verkligen behöva gå och handla, men orkar inte byta kläder....
Just nu sitter jag och kikat på resor på Ving, denna gång drömde jag mig till Maldiverna.. Hotellet var på en liten ö.. Där man bodde i rummen ute i vattnet.. Det såg helt magiskt ut.. 

Häromdagen på jobbet, kikade jag lite på en intervju med Anna Wahlgren.. Anna förespråkar 5-minutersmetoden.. Jag har som sagt själv inga barn, men jag skulle aldrig under några omständigheter köra den metoden för att mitt framtida barn ska sova själv.. Jag har ju varit med John och Elias ganska mycket och när dom gör illa sig eller är ledsna och gråter så skär det i mitt hjärta.. Jag förstår inte hur man som föräldrar kan medvetet låta sitt barn grina och skika efter föräldern.. När jag just googlade om den här metoden så hittade jag ett stycke som kommer härifrån ifall Alfons åbergs pappa hade använt den.

"Alfons ropar på pappa. Pappa svarar inte. Alfons blir rädd och ropar högre. Pappa svarar inte. Alfons springer upp och letar efter pappa. Pappa svarar inte utan lyfter tillbaka Alfons i sängen.

Alfons ropar på pappa. Pappa svarar inte. Alfons ropar på pappa. Pappa tittar på klockan medan han läser tidningen. Alfons skriker efter pappa. Efter fem minuter kommer pappa in och säger ”sov nu Alfons”. ”Men det är ett lejon i garderoben” skriker Alfons.
Pappa går ut. Alfons gråter. Pappa tittar på klockan och läser tidningen. Alfons gråter och skriker… "

Jag skulle aldrig orkat att lyssna på mitt barn gråta eller ropa efter mig i fem jäkla minuter innan jag fick trösta det. Det gör ju ont att höra ett barn gråta, oavsett om det är ett främmande barn eller mina syskonbarn.. Jaja. Alla får väl göra som dom vill när det gäller denna metod.. 

Hörshej.

 

 

Visa fler inlägg