Two years.

Den här datumet tillbringar alltid väldigt mycket känslor, kanske blir det lättare allt mer åren går..

Idag är det två hela år sedan jag satt där med två broschyrer och två läkare. Jag är bipolär.. Ibland har jag fortfarande svårt att förstå att jag är sjuk.. Sjuk i huvudet. Eller rättare sagt i hjärnan, för min hjärna har ett fel. Så det borde heta sjuk i hjärnan. Dom senaste åren har varit otroligt lärosamt,plågande och befriande. En kamp om överlevnad. Det har gjort ont, tårar har fällts och jag har hatat och växt.  Det är svårt att förklara två år i en text. Men ni som följer mig här har nog förstått att det inte alltid är enkelt med en kronisk sjukdom. För varje 
ag som går blir jag starkare, växer och lär mig hitta nya verktyg för att kunna hantera min vardag. Jag jobbar dagligen med mig själv, för att jag ska bli en person jag trivs i. Jag har verkligen lärt känna mig själv och bli en människa jag oftast kan vara stolt över att vara. 

Men mycket har fått stått tillbaka dom senaste åren, vänner och kärlek. Vänner för jag inte alltid orkar umgås och kärlek för att jag anser att jag måste kunna leva mitt liv själv innan jag lever med någon annan.. Allt annat vore orättvist.
Jag tror ingen förstår vad jag har fått ge upp för att kunna leva ett bra liv. Vad jag varje dag behöver tacka nej till för att jag vet att jag aldrig kommer må bra ifall jag gör det.. Jag kan oftast inte ens jobba natt, för det brukar kicka igång ett skov för mig..

Men idag, två år senare så idenifirerar jag mig varken som bipolär eller sjuk. Det går dagar innan jag ens tänker på det.. Inte ens när jag intar medicinen så tänker jag på sjukdomen. Utan det går av rutin.
Men det absolut viktigaste jag har lärt mig av dessa två är faktiskt, att jag är starkare än vad jag trodde och att jag klarar mer än vad jag någonsin trodde jag skulle klara av när jag satt där för två år sedan på tåget och kände att livet var förstört..

 
 
 


Workout.

Woha, vilket grymt pass jag gjorde tidigare.. Hade egentligen ingen lust alls och tog mig nästa två timmar innan jag orkade till gymmet.. Men när jag väl var där kändes det riktigt bra och gjorde både ett PB i Bicepscurl och Latsdrag!  När jag gick därifrån kändes min motivation på topp! :)

Längtar tills jag får hem gainern, köpte mig en sådan utöver protienpulvret. För när jag är clean,(alltså nyttigt) så kommer jag inte riktigt upp dit jag vill.. I en drink är det drygt 382 kalorier, så det blir lite extra kalorier för mig per dag.. Jag tänkte försöka komma upp till ett lätt överskott för att kunna bygga muskelmassa.. För mig handlar träning inte om att se snygg ut på beachen, utan välmående och bygga muskler.. Jag ska tävla i bikinifitness. Spelar ingen roll om ingen annan tror på mig.. För jag tror på att jag klarar av att komma dit..  Det är ändå det viktigaste, att man tror på sig själv.. Däremot sätter jag ingen tidpress på mig själv, för min motivation går upp och ner.. Jag får ofta höra hur fult det är med så mycket muskler, men vet ni vad? Det är otroligt stor skillnad mellan Off-season och tävlingsform! Förövrigt ska jag prova ett riktigt kostschema snart, ska bli spännande! :D

Detta är min inspiration för bikini fitness, hon heter Lotten danemo.. Hennes blogg kan ni läsa här annars har ni henne på instagram här..Min egna 5 veckors progress på ryggen, går sakta men säkert frammåt!

 

 
 
 
Visa fler inlägg