Vilken vecka!

Idag hittade jag faktiskt en helt perfekt klänningen, är sjukt kräsen och och känner mig aldrig bekväm i det.. Svårt att fånga på bild, men åh.. ja... Den är snygg! Ni får se fler bilder när jag använder den typ.. vid jul.. Japp, jag bär alltid svart.. oavsett vad jag ska på!


Haft en hetisk vecka med två sundsvalls resor och massa jobb.. Soffan är på plats efter många svordomar och skrubbsår! haha. Alex fick till och med komma och hjälpa mig.. Fick inte dit fotstöden och då visade sig att jag satt dom HELT FEL! ja.. tur Alex kom annars hade jag stått där i evigheter.. Köpte även en ny hylla i vid förra sundsvallsresan.. Visar när allt är klart här hemma.. Är död just idag, har feber och är jätte trött så ska snart sova jag.. Har även hunnit med två fika med Syrran m.familj. Pussat på John lite! :)

Just så här sover kissekatten just nu.. Dessutom ser det ut som hon ler! Haha, söt! :P
 

Ja alltså, vad ska man säga?

Jag kan inte riktigt förklara, men det känns som jag försvinner in i mig själv och glömmer bort vad jag gör.. Jag upptäckte nyss att jag har sett en helt avsnitt av förhäxad men jag minns bara dom sista fem minuterna... Trött jag blir, kanske är att jag jobbat för mycket? Är bara väldigt disträ och hänger riktigt liksom inte med i verkligheten.
Hela denna kväll är åt helvete, har hunnit med att gråta och pratat både med Alex och Mika.. 

Förövrigt fick jag en kommentar om att någon tyckte jag borde kolla ifall jag endometrios eftersom jag har sådan svår mensvärk.. Tanken har slagit mig många gånger, men jag vet inte om jag ens orkar bry mig helt ärligt.. Jag har levt med mensvärk i över 10 år.. När jag fick kraftig pms så fick jag lite mensvärk och tvärtom.. Sedan jag satte in p-staven har jag blivit så bortskämd med att både slippa mens och mensvärk att jag hade verkligen glömt hur ont det gör.. Ikväll körde jag på ordentligt på jobbet, allt för att slippa känna hur ont det gjorde.. Vid åtta hade jag redan tagit 2 alvedon på dryga 1½ timme..

Detta kommer låta ännu konstigare med tanke på det jag skrivit mår rätt bra, inget mörker eller något.. Det är lugn och ro inom mig.. Att jag är disträ beror nog inte på sjukdomen, utan på att jag bara behöver vila och ta en paus från mitt jobb. Tagit bort tillgängligheten på torsdag, eftersom det är tänkt att jag åker med mormor och morfar till S-svall.. Hade nog stannat kvar där om det inte vore för att jag jobbar på fredagen.. Sedan åker jag återigen till S-vall, men till pappa och stannar tills lördag.. Jag vilar upp mig bäst i Sundsvall, hoppas vi hinner träffa mina killar också! <3


Min tjocka pälsboll, åh.. vad jag älskar dig! <3

 

 
God natt!
 
 

Härliga tisdag.

Även om jag vaknade i morse med världens mensvärk och inga värktabletter hemma. (Tack Alex!) så är det en bra dag.. Eller jag försöker välja att det är en bra dag.. För jag ska snart till jobbet och göra ett 13-21 pass.. Jag kan inte låta mitt dåliga humör skina igenom så som det gjorde igår.. Men jag vet själv när jag kommer igång med det negativa och försöker skämta bort det och sedan ändrar jag mig.. Så idag ska jobbet få det bästa av mig..

Jag måste även lära mig att säga nej, för nu blir det 7 pass och sju dagar på raken jag jobbar.. Men samtidigt jag älskar att jobba.. Denna dag måste bara bli bra.. Dessutom så såg jag vad jag skulle få i lön, vilket gjort mitt humör ännu bättre.. Det bara känns bra idag! :) 

Sedan att jag är väldigt disträ är på grund att jag funderar på så mycket saker just nu.. Önskar jag bara kunde skriva ett låst inlägg så jag får ut skiten.. men jag får väl bara gå fundera på det lite mer, eller ringa syrran.. ja. det ska jag göra imorgon..

Nu borsta tänderna sedan dra till jobbet och dricka kaffe innan jag börjar! :)
Hoppas ni får en toppen dag!


 
Visa fler inlägg