Tom och ihålig.

Jag får så dåligt samvete, eftersom jag har allt.. Det värsta är att jag kan inte ens känna glädje över det. Hur kan jag ha allt och ändå känna mig så tom? Allt jag gjort idag är vad som förväntas av mig, jag ler när jag ska, skrattar och är vänlig när jag måste.. Jag gör mitt jobb klanderfritt. Men ändå känner jag ingenting. Det är ingen som hade kunnat gissa att jag är deprimerad, jag är så duktig att fejka mig igenom det mesta. Egentligen borde jag ha förstått att drömmarna skulle vara en start på en depression.. Det är inte egentligen så illa, det är mest tomt inom mig. Det finns värre känslor att ha. Jag är riktigt känslig period, så det kan även vara pms som spökar. Pojkarna lämnde ett röstmedelande igår eftersom jag inte kunde svara. Jag vet inte varför, men jag grät. Precis som jag gör nu när jag skriver detta..  Det är mycket som händer just nu, både privat och på jobbet. Stress är det ordet som beskriver mitt liv.. 

Jag borde ha sovit förlänge sedan, imorgon jobbar jag 12 timmar med 60x2 minuters rast.. En timme på förmiddagen och en timme på eftermiddagen.. 
 
 
 
 
 

There is power in a union

Vilken seg dag, tvättat och sedan åt jag middag med pappa och Alex en sväng. Det är innehållet av denna dag. Imorgon tänkte jag besöka gymmet. Bihålerna gör inte ont längre så jag är fit for fight! :) Eftersom det är torsdag är det bröst och triceps.. Eftersom jag varit sjuk och inte tränat på länge blir det låga vikter och fokus kommer ligga på tekniken och stabiliteten.. Det är betydligt viktigare än vad man tar i dom olika övningarna.. Dessutom har jag gått ner minst 3-4 kg under tiden jag varit sjuk. Så känner mig mest spinkig och mager.. Behöver känna lite pump i musklerna och träningsvärk. Prisa träningsvärken typ! hihi

Har aldrig sett en bild på mig när jag tagit kvällsmedicin, mina pupiller är utvidgade och jag ser hög ut.. Iaf ska jag och min LO tröja ta och krypa ner i sängen.. En lång dag väntar imorgon.. Nattinatt people.
 


Shit happens, deal with it.

Idag kom jag och tänka på alla dåliga dagar, innan diagnosen, innan medicinen.. Varenda gång jag hade bestämt mig, så var det som ödet kom och gav mig något bra. För varenda gång jag verkligen nådde botten så kom något och räddade mig. Det var inte meningen att jag skulle dö. En kväll minns jag så väl, hade gått hem från Alex.. Egentligen hade jag inte mått så dåligt den dagen, men jag tänkte för mig själv att ifall inte gångljuset hade slagit över till grönt när bilen kom så skulle jag hoppa framför den.. Det slog över till grönt för mig och jag gick övervägen.. Sedan slog det mig, att nu skulle min familj få höra om mitt självmord. Helt konstig känsla. Jag ville ju inte göra illa dom på det sättet, ville inte utsätta dom för det.. Men jag ville samtidigt inte utsätta mig själv för ett helvete. Det helvete till liv jag levde.. 

Jag är otroligt tacksam att det hände något bra varenda gång, för annars hade jag aldrig fått uppleva det fina liv jag har idag.. Många tycker nog säkerligen att jag är löjlig när jag jämt tjatar om hur bra mitt liv har blivit. Men har man aldrig nått botten så förstår man inte heller.. Jag har nuddat där ett flertal gånger i mitt liv..

Vaknade imorse igen av en marddröm, precis samma sak igen.. Minns inte vad den handlade om, utan mer känslan av den när jag vaknar.. Jag vet nog egentligen vad den handlar om.. Det kallas flaskback, i drömmar. Jag återupplever något jag gått igenom i mina drömmar.. Det har hänt många gånger förut, speciellt under tiden jag gick i terapi. Jag vet inte riktigt vad som utlöst det igen. Gjorde något löjligt nättest och enligt den hade jag PTSD.. Jag borde nog prata igenom detta med någon en gång till om drömmarna fortsätter.. Då har jag nog ändå inte bearbetat klart händelsen, så mycket som jag trodde.

Nu ska jag däremot sova och se fram emot två lediga dagar, men imorgon ska jag städa ur köket ordentligt och så tänker jag nog inte laga så mycket mer mat i denna lägenhet! :D Var förövrigt och tittade på den nya igår, hade bara sett bilder tidigare. Jag kommer nog trivas riktigt, riktigt bra där.. Den var supermysig! :)
 
Visa fler inlägg