Fade into darkness

Jag har egentligen väldigt sällan lust att skriva nu för tiden, oftast hittar jag ingenting kul att skriva.. För livet rullar på som vanligt nu när det är vår och snart sommar. Att skriva den här årstiden gör att jag skrämmer upp mig inför den mörka hösten och vintern. Då depressionerna är tillbaka, det vrider till i magen av rädsla.. Ögonen tårars och jag vill bara förneka att det kommer bli dåligt igen.. Men jag vet det ju själv, det är ju vad den här sjukdomen går ut på.. Just nu är jag väldigt trött och disträ.. Jag sover väldigt mycket, mer än vanligt. Hitils mår jag inte dåligt så det är alltid något positivt.. 

När jag är uppvarvad så blir alla färger starkare, det verkligen lyser och det är som att jag ser ett träd för första gången.. Bilden nedan knäppte jag när jag var på väg till jobbet och ganska hypomanisk.. Men nu när jag tittar på den så lyser det inte som den gör under en hypomani så jag ljusade upp bilden till ett ungefär nedanför här för att ni ska förstår hur färger och ljus blir så stark.


Efter uppljusningen.
 
 


 

Indestructible

Gud vad svårt det ska vara att få ner tankarna här idag då, allt låter så konstigt.. I mitt huvud låter allt så himla bra, men här låter det mest töntigt..

På sista tiden har min kropp förvånat mig, först två små magrutor och nu har det verkligen hänt hur mycket som helst på axlarna och armarna.. Det enda jag gjort är att äta bättre och mer.. Jag har även försökt sluta räkna kalorier.. Utan jag kör både kolhydrater, fett och protein.. Det konstiga som hände när jag började äta såhär är att jag först gick ner 2 kg snabbt sedan nu börjar jag gå upp sakta igen.. Att äta såhär är nog bra både för träningen och sjukdomen. Så det blir en win-win!  Jag kompliterar även med en gainer minst en gång om dagen, vilket blir en Whey-80 med chokladsmak! :) 

Förut var jag rädd för att äta, för att jag inte ville gå upp i vikt. Men jag vet inte, för några veckor bestämde jag mig att det fick vara nog.. Jag kan inte äta en ibland två gånger och tro att min kropp ska bygga muskler och må bra. Jag är redan orolig för hur min kropp kan ha skadas av all svält vid ätstörningen.. Jag försöker hålla borta hjärnspökerna så gott det går, just nu går det ändå enkelt eftersom jag är vad man kallar "symtomfri" men till hösten när depressionerna kommer tillbaka så kanske det har blivit rutin av det hela att jag inte återgår till mina gamla mönster.. 

 
 
Annars så har jag idag varit med mormor och morfar till Sundsvall, tog en runda på birsta sedan åkte vi till systeryster där vi fikade och åt middag! :) 

 
 
 

Måndag.

Idag har jag gjort något jag sällan brukar göra, men ack så skönt det var.. Jag somnade 1½ timme efter jobbet.. Eller jag var först och tränade, men kände på vägen dit att jag inte riktigt hade ork.. Gick dit och gjorde två öviningar sedan gick jag hem.. Så mycket vart det på den bendagen.

Just nu håller jag på leta lägenheter, blir kvar i kramfors ett tag till.. Eftersom situationen ser ut som den gör så har jag inte något val.. Men det får gå! :) Tyvärr finns det inte så många lediga just nu.. men jag hoppas jag hittar någon snart eller åtminstone i sommar.. Vill flytta så fort det bara går! 

Bjuder på en bild från Kalymnos, berget i bakgrunden heter Telendos!
 
 
 
Visa fler inlägg