I'm gonna try and I'm not gonna stop.

Trots att jag jobbade en delad tur så har den här dagen varit så jäkla bra.. Min chef fixade så jag fick ett vikariat på kaptenen i stället.. I vår blir jag även fast anställd! Pricket över i:et hade varit om jag fått en ny lägenhet nu..
Jag var så ledsen igår när jag gick hem från jobbet, för det kändes så hemskt att behöva lämna allihopa på Kaptenen.. Bättre arbetskamrater finns inte, eller de är mina vänner mer än arbetskamrater. Men nu har jag ju som sagt sådan tur att jag får vara kvar.. Från och med nästa period byter jag över till månadslön.. Jag kan inte riktigt smälta det.. Jag har haft tur, riktigt bra med tur och få stanna kvar där jag vill vara. Och just nu är min chef världens bästa!

Annars mår jag bättre igen, har fortfarande ångest till och från hela dagarna.. Men jag måste nu ringa och höra vart jag ska vända mig. För jag blev inte deprimerad för att jag hade ett skov, utan för jag skulle ha mens.. Psyk har ju egentligen inget med det och göra, så blir nog Gyn men samtidigt så måste den platsa bland mina andra mediciner.. Jaja.. ringer min läkare så får jag se vad dom säger... 

Helgen i Sundsvall var bra med, så jäkla underbara pojkarna är.. Min syster är min stora förebild.. Hon fyller år imorgon med. Så stort grattis till den bästa syster man kan ha.. <3  


Bästaste John som är sjukt duktig på pussel, klarade 60 bitar helt själv.
 
Hittade ingen nyare bild på min syster, men det gör iofs inte så mycket för hon är så himla vacker på den här bilden.. Som är tagen bara en timme hon skulle gifta sig..
 

One last chance

Halva veckan har gått och mina två lediga dagar är slut. Restan av veckan kommer vara bra, för jag jobbar två dagar till innan jag får åka till Sundsvall.. 

Mina två lediga har nog varit dom värsta på länge, det är bara mörker. Så otroligt mycket mörker. Men bara jag vänjer mig vid detta igen kommer det känns bättre igen.. Det måste bli bättre eller vänjas vid.. Det är dom två val jag har.. Just nu är det otroligt orättvist att vi måste behöva gå igenom detta år efter år. Vi förtjänar inte att årstiderna kommer och förstör våra liv.. Allt vi kämpas under alla dessa mellanperioder blir förstört.

Jag önskar att jag åtminstone fick en hypomani någon gång ibland, för det hade gjort det mörka lite lättare.. Alla tabletter har tagit bort den enda grej som faktiskt kan få mig att känna mig levande.. I stället får jag ta regnet mot min hud, ett stätt att förstå att jag är levande. Att jag faktiskt inte bara är ett stort tomt bottenlöst hål. Titta upp mot regnet och låta det falla i ansiktet och låta det blandas med tårar.. Under den stunden är jag levande..
Förut gjorde jag allt för att skada mig själv,men jag kan inte förstöra mig själv något mer så regnet får funka.

Vet ni en sak, när jag var liten önskade jag att jag var sjuk.. Att jag kunde få en sjukdom.. Be carfull what you wish for. 

 


Måndag

Ligger i sängen och försöker vila min onda rygg och benen.. Började idag på jobbet, fick en brännande känsla i vaderna och ont i ländryggen.. Nu domnar mina tår bort lite tittsomtätt och det pulserar och bränner i hela benen.. Ryggen har en liten mer molnade värk.. Tur att jag är ledig i två dagar, men hoppas att det har gått över till i morgon!

Igår kväll fick jag något infall och klickade hem en ny kamera.. En Sony A5000. Jag har alltid tyckt att min Canon är för stor så jag ville ha en liten men ändå som funkar som Canon.. Så fick bli en lite billigare för jag har ju ändå den stora.. Men vad jag läst av den så verkar dom som köpt den nöjda, så jag hoppas att det kommer inom några dagar! Fördelen med denna är att den både är utrustad med Wifi och NFC, så jag kan skicka bilderna direkt till mobilen! Plus kan man vrida skärmen så man ser sig själv när man tar Selfie.. haha! ;)

Jag älskar verkligen köpa nya saker.. Haha. Speciellt elektronikprylar, det är så spännande att leka med dom.. Sedan att jag blir som ett barn på julafton gör inte saken sämre.. Men precis vad jag behövde just nu, en sak att längta efter.. Jag behöver sådant för att överleva den mörka tiden på året..

Lite lånade bilder på kameran, den är så galet snygg i vit!
 
Visa fler inlägg