Torsdag.

Tänkte försöka blogga om lite andra saker än mitt jäkla mående hela tiden.. Idag har varit min enda lediga dag denna vecka.. Hade lite ångest, för samtidigt som jag vill vila så vill jag ändå göra något.. Så jag prövade med mormor och morfar, men dom skulle inte vara hemma.. Så var någon slö film med Alex i stället..

Försökte mig på att göra Mormors goda räkrulle idag.. Ja, samma visa varje gång.. Trots att jag följer recpetet slaviskt så slutar det ändå med att jag misslyckas.. Haha! Hade inte ägg så det räckte att göra om den, så ska göra klart den imorgon.. När jag lagar mat, lånar jag Alex kök.. För alla som har varit inne i en etta här på bruksgatan vet att köket mindre än mitt arsle.. Haha. Nämen, jag gillar att ha space.. När jag flyttar och får ett större kök så tror jag att jag kommer laga mat hela dagarna, bara för jag inte pallar i mitt minikök just nu.

Själva röran består av grädde, majonäs, räkor, stenbitsrom, peppar, dill och salt.. Ni får en bild på själva rullen imorgon! ;) Ska slänga ihop en ny sats imorgon innan jag drar till jobbet! 
I

Hade glömt rom så fick handla och det spöregnade, en sur brud med en ful min! Haha!

För att prata om Theralen igen så, tog det mig 4,5 timme från det att jag tog tabletterna tills jag somnade.. Måste byta tillbaka eller något som är mer inriktad på insomning.. Gubben på psyk sa att det skulle ta dryga timmen.. 
 

Why do all good things come to an end?

Jag hade tänkt skriva ett über positivt inlägg tidigare ikväll, var nog tur att jag aldrig orkade skriva klart.. För nu är jag bitter.. Eller ja.. Avundsjuk, rättare sagt.. Ringde ju psyk idag, han jag pratade med tyckte jag skulle ge Theralen en chans till... Visst, skulle prova imorgon eftersom jag är ledig på torsdag.. MEN så upptäckte jag att jag inte alls hade en tablett kvar av mina gamla, som jag trodde... Så jag fick ta den jävla skit medicinen ändå..  och nu kommer jag inte sova ett jävla dugg.... och jag jobbar 7-16.. Jag har gått runt och letat i hopp om att jag ska hitta en liten karta någonstans här hemma, som en jäkla abstinenspundare.. Gråtit som ett litet barn.. Hatat världen har jag gjort, hatat att jag inte kan sova utan tabletter.. Hatar den här jävla bipolära sjukdom.. Jag kan inte ens beskriva i ord hur avundsjuk jag är på människor som kan sova.. HELT SJÄLV! Jag minns knappt ens hur det känns..  Finns en chans att jag somnar vid fyra tiden, småtimmarna brukar vara tunga att klara sig igenom.. Men chansen är riktigt stor att jag försover mig, så ber om ursäkt i förtid ifall jag skulle göra det. 

Ja, för att vara lite positiv så kommer jag åtminstone sova på theralen om 24 timmar.. Alltid något typ! ;)

That's the way it is.

Nyss bäddat ner mig själv i sängen, så nu ligger jag och slösurfar innan jag ska sova.. Smällde i mig en mozzarella pizza och fick så mycket energi att jag till och med orkade att träna.. Blev en grymt benpass, körde pyramiden i benpressen.. Där jag la mig lättare och körde högre.. Kom upp till 92 kg innan jag fick ont i knäet.. Klarade iaf av en 5 reps..Men målet är att jag om en månad ska ta min dubbla kroppsvikt. Alltså 112 kg. Annars var jag helt svettig och färdig när jag lämnade gymmet.. Skönt att jag försöker ta tillfället i akt när jag har lite ork över! :)

Ligger och funderar på hur jag ska få ordning på den dära rakarns kosten, känner mig riktigt omotiverad att stå i mitt mini kök och laga mat, så blir mest skräpmat eller inget alls.. Jag vet att jag är sjukt dålig på att äta och jag vet vad det gör med min kropp.. Jag vet att jag förstör min kropp, men jag är nästan aldrig hungrig.. Och när jag äter får jag ingen mättnadskänsla. Så krävs väldig diciplin från min sida att inte överäta.. Mina mediciner tar bort min mättnadskänsla. Var oerhört länge sedan jag kände mig mätt.. Nästan så jag saknar det faktiskt.. Jag skulle behöva ett färdigt matschema och ett bra kök.. Tänk vilka framsteg jag skulle ta på gymmet.. Det är kosten som gör så jag står stilla, eftersom mina prestationer på gymmet är så varierande att jag inte tar mig frammåt.. Vilket är frusterande.. Det är ett under att jag har fått så mycket muskler som jag har ändå..  Jaja, det löser sig så småningom..
 
Don't ask my why i have my sunglasses in bed, old picture anyway.


En till Cambild där jag tog bilden med foten.. Haha.. Jag älskar nog mina armar mest av allt på kroppen!!! ;)
 
 
Visa fler inlägg