20150616

Vaknade pigg som en lärka kl 4 i morse, så jag åt frukost och somnade om.. haha. Perfekt start på dagen! Jobbade även ett 7-13 pass idag.. Sedan har jag mest suttit på Ikea och drömt mig bort om att jag förhoppningsvis ska få en större lägenhet och kunna HA ETT STÖRRE JÄVLA KÖK MED SPISFLÄKT!!!!!!!! Haha, jag är trött på den här lägenheten.. Det är otroligt trångt, inte kunna ha en micro eftersom jag har en bänkdiskamaskin. Att kunna ha fler än en bänkskiva att laga mat på.. 
 
I hopp om en ny lägenhet kommer jag smälla till med ett par ordentliga högtalare, haha! Nämen, mitt hemmabio håller på gå sönder så jag kommer att byta ut dvd-hemmabiot till förstärkare och två golvhögtalare.. Kommer självklart köpa till sub, center och bakhögtalare sedan med..  Ifall en sub skulle behövas kunde jag låna Alex så länge.. Han kan inte ha sin på grund av vissa orsaker. :P 

Märket är Dynavoice Magic F-5, deras minsta golvhögtalare på 10kg. så otroligt snygga högtalare och prisvärda.. Alex har samma märke och man behöver inte ens ha en sub till hans.. Så bra ljud är det! :)

Jaja, nu ska jag sluta skriva och kika på Bones i stället.. Hörshej! 
Bild på Dynavoice Magic F-5 EX v.3(White Oak)

Helgen.

Gud vad det har varit skönt att vara ledig i tre hela dagar.. Känner mig utvilad och taggad för jobb hela sommaren! :) Annars har min helg var härlig.. Efter mycket velande bestämde jag mig för att ändå gå ut på lördagen.. Drog till Jennifer på eftermiddag och grillade och hade förfest.. Vart kubbspel och brännboll! Mitt lag vann även! ;) Men vaknade upp igår att hela kroppen värkte.. Sedan att Emelie skjusade mig på cyklen från brunne till stan var nog en bidragande del i det hela! ;) Men jag hade ändå kul! :)

Lite bilder från helgen då!


The old gang, gud.. Alla hemmafester hos Elin.. Vilka minnen, triangeldrama och fylla! Haha. 
 


Alltså, åh.. Såg reprisen på prinsbröllopet igår.. Gud tårarna bara rann.. Så himla vackert.. Sedan Ida sjöstedts klänning som Sofia bar.. Helt fantastisk! Följer ju Ida på instagram och hennes klänningar är ju grymma!

 

God natt.

Herregud, jag kan inte riktigt fatta att veckan bara har börjat.. Det känns som jag redan har jobbat flera pass.. Så himla slut.. Har blivit liite för mycket på sistonde.. och att jobba 3 delade turer på fem dagar gör sin rätt.. Bara tänka positivit fyyyyyyra arbetspass till HELG!!

Igår var jag hos Alex och han pratade om krogen, där han berättar att en kvinna har gått fram till honom och be honom hälsa till mig.. Han fattar ju inte riktigt vem hon är och sedan uttrycker hon sig oerhört korkat.. Genom att lägga till min sjukdom i det hela..  Jag hoppas verkligen att du läser detta, för det var både respektlöst mot mig och Alex att ens behöva nämna mig sjukdom när du hälsar till mig.. Jag tror faktiskt att min lillebror både vet vem jag är och vad jag har för sjukdom.. Så jag anser inte att du behöver berätta det för honom när han är på krogen.. Dessutom använder du sjukdomar när du hälsar till folk? Det är i så fall väldigt udda gjort och väldigt respektlöst.. Något du borde tänka på tills nästa gång! :)


 
 
 
 

 
Visa fler inlägg