Helgen

Jag glömmer ofta bort att skriva här nu förtiden, oftast jobbar jag så har egentligen inte så mycket att skriva!
I fredags åkte Alex och jag ner till Sundsvall, så i helgen har vi hunnit med birsta några gånger, drakborgen, fika med pappa och cathrine, dop, dopförberedelser.. Ja det är väl typ det! :P 

John och jag innan dopet.. Hehehe, ser sjukt trött ut.. Tyvärr syns det hur sjukt utmattad och trött jag är.. Inte ens mascara kunde ta bort det.

Elias ser nästan ut som en ängel! Jag byggde en sjukt lång tågbana åt John, men ångrade mig ordentligt sedan eftersom jag skulle leka med denna långa tågbana.. 

Avslutar med en Selfie då!
 
 

Tuesday

Den här dagen har verkligen susat förbi, jobbade 7-12 sedan drog jag och tränade.. :) Nu på kvällen ringde mormor och frågade ifall jag var hemma eftersom dom tänkte komma förbi och bjuda på tårta! :) Dom for för en stund sedan och jag har bäddat ner mig redan.. Jobbar hela dagen imorgon plus är jag riktigt trött idag.. Skönt att få sova lite extra.. Visade massa filmer från Kalymnos för mormor och morfar..Haha, mormor tyckte jag kunde ta med mig en palm hem till henne.. Fast jag har en ide hur jag ska få den drömmen att slå in! ;) 

Pappa ringde från Spanien idag, hans svägerska har en lägenhet där så dom är där och har semester nu.. Åh, jag vill också! Eller om 9 dagar ska vi snart ta bussen till Arlanda så! :D
Jag börjar känna mig rätt sliten så denna resa kunde inte komma bättre.. Jag behöver vila.. Jag måste känna mig lite besegrad.. Hösten och vinterns tunga depressioner har tagit ut sin rätt.. Dessutom jobbade jag väldigt mycket då.. Snaaaaart är jag i värmen och dricker iskallt vin i solen.. Är ju egentligen inget toppenväder för att vara lågsäsong.. Men som det ser ut nu kommer det vara runt 20 grader och sol.. Förhoppningsvis kommer jag vara lite brun när jag kommer hem! :)

Nu ska jag läsa lite innan jag ska sova.. 
God natt! :)

Sunday funday

Idag känns allt så mycket bättre, att jag sov borta och fick distans gjorde mycket faktiskt.. Så nu är jag på topp igen.. Känner mig gladare än vad jag gjort på länge.. 

Imorgon är jag ledig som det verkar, men man vet aldrig.. Sedan jobbar jag tills på torsdag, på fredag åker jag äntligen till Sundsvall igen.. Först ska jag på birsta och köpa det som saknas inför resan, sedan åker jag till syrran! :) Det är ju äntligen dop för Elias, dom fick ju magsjuka dagarna innan så det blev inställt förra gången.. En hel helg med pojkarna.. Tror jag ska ta med mig John och åka på Drakborgen på söndag.. Haha, det är faktiskt lika kul för mig att vara där! :) 

Nu ska jag fortsätta läsa femti nyanser av mörker.. Jag älskar dom böckerna och har nog läst om 4-5 gånger nu.. Alex fixade så jag har dom i mobilen så nu kan jag läsa dom i telefon.. Super smidigt och eftersom syrrans katter pissade på bok två har jag bara 1 och 3 kvar i bokform.. Och eftersom jag så sjukt dåligt närminne så efter jag läst boken har jag glömt vad den innehåller.. Så varenda gång jag läser dom är det som första gången.. Haha! ;)Visa fler inlägg