20180920

Jag älskar att planera, ordna och struktuera upp saker. Leta, googla, och fundera.. Jag älskar när jag får fria händer och bara får göra min egna planering. Jörgen är så van att jag håller reda på allt så när jag vart gravid och tappade hjärnan så blev det lite struligt. Han är lite bortskämd på det viset den mannen! 

Jag har nu suttit i två timmar och planerat våran sista weekend tillsammans innan vi får barn, vilket gör mig lite lätt grinfärdig. Jag är så redo att han ska komma, men jag får seperationsångest över att det aldrig kommer bara vara vi igen. Antar att det är en stadie av att bli redo. Så jag ville göra denna helg helt underbar och bara rå om varandra ordentligt innan vi blir föräldrar. Att kombinera våra intressen och göra det bästa av helgen är så kul. Lite av mig och lite av honom, så vi blir ett typ! Jag är nog verkligen en obtligt romantiker.
Därför är bröllopsplanerare högst upp på min lista över yrken jag kan tänka mig nu, dels för Jörgen inte tror på äktenskap så kommer aldrig bli en gift kvinna av mig så att planeras andras bröllop hade gett mig någon slags stimulans. Att helt grotta ner sig i detaljerna och se hur det tar sig när varje bit är färdigt och säcken knyts ihop! 

Jag hade ju tänkt att boka en intensivkurs och ta körkortet innan bebis kom, men tji fick jag. Tydligen är jag för gravid för att göra halkan. Så jag har bokat halkan i Januari i stället.. Segt, hade verkligen önskat att haft körkortet under vintern och första tiden ifall det blir en svinkall vinter och jag blir alldeles för rastlös att vara hemma..
Vill ju gärna inte ut och härja bland RS-virus direkt på buss och tåg.. Men januari är nog här snabbare än jag tror.
Känns nyss som vi var i spaninen och jag var i vecka 6 och nu är det slutet av septemeber och jag är i vecka 30. 
 
Vi hörs när vi hörs igen! :)