20150616

Vaknade pigg som en lärka kl 4 i morse, så jag åt frukost och somnade om.. haha. Perfekt start på dagen! Jobbade även ett 7-13 pass idag.. Sedan har jag mest suttit på Ikea och drömt mig bort om att jag förhoppningsvis ska få en större lägenhet och kunna HA ETT STÖRRE JÄVLA KÖK MED SPISFLÄKT!!!!!!!! Haha, jag är trött på den här lägenheten.. Det är otroligt trångt, inte kunna ha en micro eftersom jag har en bänkdiskamaskin. Att kunna ha fler än en bänkskiva att laga mat på.. 
 
I hopp om en ny lägenhet kommer jag smälla till med ett par ordentliga högtalare, haha! Nämen, mitt hemmabio håller på gå sönder så jag kommer att byta ut dvd-hemmabiot till förstärkare och två golvhögtalare.. Kommer självklart köpa till sub, center och bakhögtalare sedan med..  Ifall en sub skulle behövas kunde jag låna Alex så länge.. Han kan inte ha sin på grund av vissa orsaker. :P 

Märket är Dynavoice Magic F-5, deras minsta golvhögtalare på 10kg. så otroligt snygga högtalare och prisvärda.. Alex har samma märke och man behöver inte ens ha en sub till hans.. Så bra ljud är det! :)

Jaja, nu ska jag sluta skriva och kika på Bones i stället.. Hörshej! 
Bild på Dynavoice Magic F-5 EX v.3(White Oak)
Visa fler inlägg