Torsdag.

Tänkte försöka blogga om lite andra saker än mitt jäkla mående hela tiden.. Idag har varit min enda lediga dag denna vecka.. Hade lite ångest, för samtidigt som jag vill vila så vill jag ändå göra något.. Så jag prövade med mormor och morfar, men dom skulle inte vara hemma.. Så var någon slö film med Alex i stället..

Försökte mig på att göra Mormors goda räkrulle idag.. Ja, samma visa varje gång.. Trots att jag följer recpetet slaviskt så slutar det ändå med att jag misslyckas.. Haha! Hade inte ägg så det räckte att göra om den, så ska göra klart den imorgon.. När jag lagar mat, lånar jag Alex kök.. För alla som har varit inne i en etta här på bruksgatan vet att köket mindre än mitt arsle.. Haha. Nämen, jag gillar att ha space.. När jag flyttar och får ett större kök så tror jag att jag kommer laga mat hela dagarna, bara för jag inte pallar i mitt minikök just nu.

Själva röran består av grädde, majonäs, räkor, stenbitsrom, peppar, dill och salt.. Ni får en bild på själva rullen imorgon! ;) Ska slänga ihop en ny sats imorgon innan jag drar till jobbet! 
I

Hade glömt rom så fick handla och det spöregnade, en sur brud med en ful min! Haha!

För att prata om Theralen igen så, tog det mig 4,5 timme från det att jag tog tabletterna tills jag somnade.. Måste byta tillbaka eller något som är mer inriktad på insomning.. Gubben på psyk sa att det skulle ta dryga timmen.. 
 
Visa fler inlägg